JouluBUGGi2019
align="left"

ETUSIVU
Opettajat
Leiripaikka, Ruokailut Majoittumiset
Kisat, bileet yms.
Ilmoittautuminen, hinnat
Aikataulu
Tulostettava mainosLisätietoja:
Pirjo Koivula p. 040-7205647
etunimi.sukunimi@boogietour.com

Boogie Tour kotisivuille
(c) Tommi Koivula

JouluBUGGi on Suomen suurin buggiin keskittyvä tanssileiri. Buggin lisäksi tarjolla on myös boogie woogie tunteja ruotsalaisten ja suomalaisten maailmantähtien ohjauksessa! Anna itsellesi joululahja ilmoittaudu mukaan hauskalle tanssileirille!

Tarjolla on: ryhmätunteja, kuviotunteja, tekniikkatunteja, yksilövalmennusta, hauskaa yhdessäoloa, kisaamista, tanssibileitä. Aamupäivisin treenataan ryhmätunneilla ja iltapäivisin tarjolla on vapaavalintaisia tekniikka- ja kuviotunteja.
Tasoryhmiä on tarjolla alkeista konkareihin ja jokainen voi itse määritellä mille tasolle haluaa osallistua! Iltapäivien vapaavalintaisilla tunneilla jokainen voi valita tuntinsa vapaasti
Yksityistunnit tulee varata etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä.


Lauantaina tuntien jälkeen tarjolla on leikkimielistä kisaamista Jack'n'Jill hengessä.Alemana myy leirillä kenkiä ja tanssitarvikkeita!Tessun kaikille avoimissa tansseissa (samassa rakennuksessa JouluBUGGin kanssa) perjantai-iltana "JouluBUGGin etkoilla" Komiat ja lauantai-iltana Saija Tuupanen & eXmiehet. Tanssilippu leiriläisille alehintaan!