JouluBUGGi2014ETUSIVU
Opettajat
Leiripaikka, Ruokailut Majoittumiset
Kisat, bileet yms.
Ilmoittautuminen, hinnat
Aikataulu

Tulostettavaa (.pdf):
Tulostettava mainos (A4)
Brochure in english (A4)
Lisätietoja:
Tommi Koivula p. 040-5561382
Pirjo Koivula p. 040-7205647
etunimi.sukunimi@boogietour.com

Boogie Tour kotisivuille
(c) Tommi Koivula
…vapaata, letkeää, rentoa, svengaavaa ja iloista. Tanssi sujuu näennäisen saumattomasti ja kuitenkin se mitä tanssilattialla tapahtuu, syntyy juuri sillä hetkellä. Mies vie ja nainen seuraa, ei vikisten vaan leikitellen ja musiikkia tulkiten...

JouluBUGGi
6.-7.12.2014 Tampereella

JouluBUGGi on nimensä mukaan buggiin keskittyvä tanssileiri. Se on suunnattu ihan kaikille tanssista kiinnostuneille, aloittelijoista konkareihin. Nyt kannattaa aloittaa tanssin harrastus vaikka et olisi koskaan ottanut askeltakaan. Tänäkin vuonna mukana on myös boogie woogie tunteja ruotsalaisten maailmantähtien ohjauksessa!
Voit tanssia oman parisi kanssa tai osallistua parinvaihtorinkiin.


Ohjelma
Ryhmätunteja, kuviotunteja, tekniikkatunteja, yksilövalmennusta, hauskaa yhdessäoloa, huikea tanssikisa, tanssibileet!

Leirillä on neljä tasoryhmää joista voi itse valita mihin ilmoittautuu. Aamun infotilaisuudessa voi vielä tarkastella tuliko valittua oikein. Opettajilta voi pyytää arviota asiasta. Ryhmätunneilla opetuskieli on suomi tai englanti, mutta aikataulu on rakennettu niin että tarjolla on useimmiten myös suomenkielinen vaihtoehto.
Oman tasoryhmän tunteja on joko aamupäivällä tai iltapäivällä. Toisen puolen päivästä voi halunsa mukaan: osallistua extratunneille tai muiden tasojen tunneille (sivussa parinvaihtoringistä), ottaa yksäreitä vapailta opettajilta, käydä jouluostoksilla tai vaikka vain rentoutua, seurata tunteja tai seurustella kavereiden kanssa viihtyisissä kahvilatiloissa

Lauantai-iltana leiripaikalla kisataan bugg-seuraottelu aikuisissa ja junnuissa ja huikea Suomi/Ruotsi maaottelu. Kisan jälkeen samassa rakennuksessa TESSU:n kaikille avoimet tanssit! Musiikista vastaavat Pekkaniskan Pojat!

Bugg
Bugg on hauska ja helppo paritanssi jota voi tanssia monenlaiseen rytmimusiikkiin. Vapaasti vietynä tanssina se istuu loistavasti tanssilavoille ja tanssiravintoloihin. Bugg on myös Suomen Tanssiurheiluliiton virallinen kilpatanssi.
Ohessa linkki YouTube videosivustolle jossa materiaalia vuoden 2007 JouluBUGGi maaottelusta.
JouluBUGGi 2007
Katso
täältä miltä bugg näyttää kilpatanssina Ruotsissa.


Alemana myy kenkiä ja tanssitarvikkeita leiripaikalla!
Katso tarkemmin
täältä