Tommi ja PirjoOhessa kuvia joita voi käyttää tanssiin liittyvissä lehtijutuissa jne. (klikkaa kuvia niin ne aukeavat suurempina)(c) Tommi Koivula

Tommi ja Pirjo Koivula

Tommi ja Pirjo ovat paritansseille sydämensä menettäneitä tanssinopettajia. Heidän tanssilliset juurensa ja innoituksen lähteensä ovat ainutlaatuisilla suomalaisilla tanssilavoilla, mutta matkan varrella he ovat myös ehtineet tehdä huikean uran kilpalattioilla. Heidän yhteinen tanssiuransa alkoi vuonna 1995 boogie woogien merkeissä Jyväskylässä. "Siitä se ajatus sitten lähti" ja rock'n'swing -tanssien maailma vei heidät mukaansa totaalisesti. Ennen yhteistä rock'n'swing -tanssiuraansa molemmat kilpailivat vuosia vakio,- ja latinalaistansseissa, Pirjo Kuopiossa ja Tommi Tampereella.

Tanssillista saavutuksista voisi mainita yleisessä luokassa:
kaksi boogie woogien Suomenmestaruutta (2000 ja 2002)
International Swing Dance kilpailun voitto Italiassa 2002
toinen sija kansainvälisessä lindy hop kilpailussa Tallinnassa 2003
ja boogie woogien Maailmanmestaruus senioriluokassa 2002
Tommilla on lisäksi lakkarissaan Lavatanssien Suomenmestaruus vuodelta 1995 (Klippanin TV tansseista)

Tommi ja Pirjo asuvat Urjalassa, Urjalankylän kulttuurimaisemassa. Päätoimisina tanssiammattilaisina he kiertävät levittämässä vapaiden paritanssien ilosanomaa:

…vapaata, letkeää, rentoa, svengaavaa ja iloista. Tanssi sujuu näennäisen saumattomasti ja kuitenkin se mitä tanssilattialla tapahtuu, syntyy juuri sillä hetkellä. Viejä vie ja seuraaja seuraa, ei kuitenkaan vikisten vaan leikitellen ja musiikkia tulkiten...

He opettavat aktiivisesti lähes kaikkia rock'n'swing -tansseja ja lavatansseja. Valmennusryhmistä löytyvät kaikki ikäluokat lapsista varttuneisiin ja kaikki taitoluokat aloittelijoista maailman tason huippu-urheilijoihin. He ovat Suomen Tanssiurheiluliiton rock'n'swing -tanssien valmentaja-, ja tuomarikouluttajia ja vastaavat Suomen boogie woogien ja buggin huippuparien valmennuksesta. He ovat tuttu näky rock'n'swing -tanssikilpailujen ja erilaisten lavatanssikilpailujen tuomaristossa.

Kotimaan lisäksi Tommi ja Pirjo kiertävät ahkerasti myös ulkomailla, sekä opettamassa, että itse oppimassa. Kehittyminen tanssijana vaatii oppimisen halun lisäksi oikeanlaista nöyryyttä uusien asioiden edessä.

Boogie Tour sivuille