Bugg kuviopaiva4_2015_Aanekoski


Tarjolla bugg kuviopäivä 4 jossa runsaasti uusia hauskoja tanssikuvioita lavakäyttöön ja miksei kisalattiallekin. Osa kuvioista on helpompia ja osa haastavia. Vaikka päivän pääpaino on kuvioissa, asiaa lähestytään tanssillisuuden ja vapaan viennin näkökulmasta. Kurssilta voit ostaa mukaasi videolevyn jossa on kooste kuvioista! Osallistujilta edellytetään buggin perusasioiden hallintaa.

Huom! Kurssin perässä oleva numero ei tarkoita vaikeustasoa, eikä kursseja tarvitse käydä numerojärjestyksessä. Kaikilla kursseilla tulee helppoja ja haastavampia kuvioita

Kurssin vetäjät:
Päivän anti ei ole ainakaan osaavista opettajista kiinni, sillä tämän asiantuntevampia, suomea puhuvia bugg-opettajia ei tästä maailmasta löydy ;-)


- Micke Moilanen on Ruotsin tämän päivän menestyneimpiä bugg-opettajia. Hänen pareillaan on useita pohjoismaidenmestaruuksia ja maailmanmestaruuksia Vaikka Micken huippuparit kisaavat maailman huipulla, hän painottaa opetuksessaan buggin sosiaalista luonnetta ja opettaa perinteitä kunnioittavaa bugg-tanssia, joka istuu tanssilavoille vapaasti tanssittavaksi erilaisten parien kanssa.
Micken valmennustyyli on rauhallinen ja leppoisa. Vuosikymmenten kokemuksella hän osaa keskittyä oleelliseen. Micken vanhemmat ovat lähtöisin suomesta joten Micke puhuu hyvää suomea!

- Pirjo Koivula edustaa tämän päivän vahvinta bugg näkemystä Suomessa. Päätoimisena rock’n’swing-tanssien ammattilaisena hän toimii Suomen Tanssiurheiluliiton valmentajakouluttajana ja tuomarikouluttajana. Pirjo ja Tommi Koivulan valmennuksessa ovat tanssineet kaikki tämän päivän suomalaiset bugghuiput.

Videolevy muistin virkistämiseksi!
Kuvioita tulee päivän aikana paljon, joten kaikkia ei välttämättä ehdi sisäistää kurssin aikana. Tästä syystä kurssilaisilla on mahdollisuus saada kurssin kuviot mukaansa DVD-levyllä. Materiaali on tarkoitettu vain kurssilaisten henkilökohtaiseen käyttöön. Kopioimien, levittäminen kolmansille osapuolille ja kaikki kaupallinen käyttö on kielletty. DVD:n hinta on 10 €/kpl ja se täytyy tilata etukäteen ilmoittautumisvaiheessa. Oma kuvaaminen kurssilla on kielletty!

Paikka ja aika:
- Kartanokievari, Saarijärventie 434
3.1.2015 (la)
- klo 11:30-13:20 kuvioita
- klo 13:20-14:10 lounas
- klo 14:10-16:00 kuvioita

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumiset yksin tai parin kanssa Pirjo Koivulalle
email. etunimi.sukunimi@boogietour.com tai puh. 040-7205647

Pyrimme tasapareihin joten ilman paria ilmoittautuneet saavat vahvistuksen osallistumisesta sitä mukaa kun paritilanne tasoittuu. Kannattaa ilmoittautua pikaisesti, sillä osa kuviopäivistä on täyttynyt niin etteivät kaikki halukkaat ole mahtuneet mukaan.

Kurssin hinta:
35 €/osallistuja + videolevy 10 €
Kertaajille alennusta! Jos osallistut samalle kurssille toistamiseen, on kurssihinta 25 €/osallistuja! Olet oikeutettu alennukseen, kun kerrot ilmoittautuessasi milloin olet osallistunut kyseiselle osiolle.
Maksut: käteinen tai liikunta-/kulttuurisetelit


Tulostettava esite (.pdf)
Bugg kuviopäivä 4 Äänekoskella

Muita kuviopäiviä (fusku ja bugg) löytyy
täältä

Boogie Tour kotisivulle